Activa Work, l’espai per a l’emprenedor a Premià de Mar

Text: Redacció
501

Activa Work ha superat l’etapa inicial i ja no alberga únicament un grup de professionals, sinó que les sinergies que s’han creat entre les persones que s’han trobat en aquest espai han estat tan fortes, que molts d’ells han col·laborat i treballat junts en interessants projectes empresarials.

Dins el procés d’evolució d’Activa Work, cal destacar que ha ampliat la seva zona oberta de treball amb despatxos tancats que poden llogar els professionals que vulguin estalviar fins a un 70% en despeses d’oficina.

Un altre dels avantatges que proposa aquest centre de co-working és que en la seva activitat de suport empresarial ofereix periòdicament interessants novetats i propostes.

Pel que fa a serveis que s’ofereixen a emprenedors, autònoms i pimes, a preus molt assequibles, destaquen: informació, orientació i assessoria empresarial; servei de creació d’empreses: confecció i estudi del Pla d’Empresa, capitalització de l’atur, alta d’autònoms, tràmits administratius per a l’inici del projecte, traspassos, constitució de societats, contractes de compra-venda; gestió d’ajuts i finançament; certificats digitals; suport i consolidació empresarial, assessorament especialitzat: mercantil, fiscal, comptable i laboral; espai per a l’Emprenedor – Espai Coworking; domiciliació d’empreses, entre d’altres àmbits especialitzats.

Activa Work està avalat per diverses institucions públiques i recentment ha estat autoritzat pel Ministerio com a Centre d’Informació i Xarxa de Creació d’Empreses (CIRCE), alhora que els han confirmat el conveni d’adhesió com a Punt d’Assessorament i Inici de Tramitació (PAIT).

D’altra banda, Activa Work acull un equip multidisciplinar de professionals treballant que presten servei integral de tot el que té relació amb la creació d’un negoci rendible i eficient amb la creació del Pack Corporatiu, creació i posicionament web i serveis de comunicació i premsa, gestió de marca, logotip, serveis de disseny gràfic, paquet de papereria i serveis i suport informàtic.

Plaça Dr. Ferràn – Local 12 · 08330 Premià de Mar (Barcelona)
Tel. 93 754 75 96 · info@activawork.com · www.activawork.com

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Buenas tardes, somos empresa en Premià y nos interesaría contactar con ustedes, con respecto al alquiler de espacio y de diferentes servicios que nos puedan ofrecer.

    Pónganse en contacto conmigo mediante email o por tfn 609027307
    Gracias por su atención.

    Esther Cortasa

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí