Akí celebra el seu 25è aniversari a Cabrera de Mar

Text: Redacció
347

La companyia AKÍ commemora l’obe-rtura dels seu establiment al Maresme, des de fa un quart de segle, amb un calendari molt especial durant la setmana del 5 al 10 de maig.

Els professionals de la botiga de Cabrera donaran la benvinguda als visitants oferint-los esmorzars gratuïts i promocions interessants en els seus productes i serveis durant tota la setmana. Els clients ‘Sinfin’ podran beneficiar-se de descomptes del 25% en el transport i instal·lació d’articles, d’un dos per un en esmolat de ganivets i en còpia de claus, d’un tres per dos en plantes naturals, i d’una promoció del 15% en els articles del centre durant el divendres 9 i el dissabte 10.

Els clients que ho desitgin podran gaudir de demostracions en directe en els següents tallers: Com muntar una mampara de dutxa (dilluns 5 a les 18 h);  Com preparar una paret per pintar-la (dimarts 6 a les 18 h);  Solucions EKO: com estalviar energia en il·luminació exterior (dimecres 7 a les 18 h); Com muntar un terre laminat (dijous 8 a les 18 h); Com instal·lar gespa artificial (divendres 9 a les 18 h); Com muntar terra i parets viníliques (dissabte 10 a les 18 h).

Amb l’objectiu d’adaptar-se a les necessitats dels veïns de la zona, el centre, que ha rebut la visita de 220.000 clients en el darrer any, ha millorat els seus serveis incorporant espais per a l’esmolat de ganivets, o la còpia de claus, tall gratuït de fusta, o ajuda a la càrrega.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí