Alella incorpora a la seva oferta enoturística els tasts en anglès

Text: Ajuntament d'Alella
626

L’Ajuntament d’Alella ja té preparat el gruix de la programació enoturística d’enguany, que tindrà com a principals novetats la introducció d’activitats en anglès, com l’English Mostast i l’English Enotast, amb un doble objectiu: atreure nous públics i atendre les demandes d’una part de la població de parla anglesa que viu al municipi. De moment, i com a prova de foc, s’han preparat dues activitats: una sessió d’English Enotast i una altra de Mostast en anglès adreçada a adolescents, de 12 a 16 anys.

La dinamitzadora de les dues propostes serà l’alellenca Eli Vidal, deixeble avantatjada de Rosa Vila, que agafa el relleu de la reconeguda sommelier. No serà l’única incorporació al programa d’Enotast. Vidal és repartirà les sessions amb un nou fitxatge de l’àrea de Promoció Turística d’Alella, Arnau Marco, premiat i reconegut sommelier que durant sis anys ha estat al capdavant de la carta de vins de l’emblemàtic restaurant El Racó d’en Cesc de Barcelona.

Una altra de les iniciatives previstes busca la implicació dels bars i restaurants del poble en la promoció de la DO Alella. Amb aquest objectiu, es treballa en l’ampliació de la proposta “Tapes + vi” que es fa des de fa uns anys coincidint amb la Festa de la Verema. La idea és que pugui tenir continuïtat i que es realitzi durant els mesos de primavera i estiu, per tal d’oferir a visitants i autòctons la possibilitat de gaudir dels vins de la DO acompanyats de tapes preparades per cadascun dels establiments que se sumin a la proposta.

L’oferta és completa amb quatre passejades pel Parc de la Serralada Litoral i tres itineraris patrimonials: un sobre l’empremta del Modernisme; un recorregut per les cases senyorials d’Alella i una última ruta guiada per la vinya que acabarà al celler de Can Magarola. Aquest espai serà també escenari de diverses activitats: la primera un taller de tall de pernil i vins de la DO programada per al 31 de març.

CALENDARI ENOTAST I MOSTAST
Dissabte 25 de març a les 13h.
Dissabte 29 d’abril a les 13h.
Dissabte 13 de maig a les 13h.
Dissabte 17 de juny a les 20h.
Dissabte 1 de juliol a les 11h.
Dissabte 16 de setembre a les 17h.
Dissabte 21 d’octubre a les 13h.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí