Alella inicia temporada amb música, teatre i circ

Text: Redacció
454
Una imatge de Cristina Segura, que presenta l’espectacle ‘Traditore’.

A finals de gener, L’Espai d’arts escèniques Casal d’Alella va posar a la venda les entrades per als espectacles del primer semestre de l’any. Amb les arrels com a fil conductor, la cartellera dels primers mesos de 2020  inclou espectacles teatrals, de dansa, música i circ.

El programa arrenca l’1 de febrer amb un concert de Tiananmen i Raül Moya, en el qual el cantant alellenc presentarà el seu primer disc en solitari amb el títol Mashville.  El programa musical inclou el concert Ensueño a piano y luz, de la pianista japonesa resident a Alella Hisako Hisekiprogramat per al 14 de març. L’apartat musical té una altra cita destacada el 25 d’abril amb l’espectacle Traditore, amb Cristina Segura i Ensemble Exclamatio.

El circ també té un paper important al nou Espai d’arts escèniques. Per aquest primer semestre s’ofereixen dos espectacles: Avua de la companyia Bool, el 16 de febrer, i el Circ d’hivern: Joc, de LACAM, Col·lectiu d’artistes residents al Masnou, programada per al 15 de març.

Pel que fa al teatre, el programa ofereix quatre propostes ben diferenciades. La primera cita de l’any és el 9 de febrer amb  Denarius world , un nou espectacle de la companyia de teatre físic i clown PuntMOC. La segona proposta és  Elles, de la companyia La Melancòmica, que es podrà veure el 6 de març i que formarà part dels actes programats amb motiu del 8 de Març, el Dia Internacional de les Dones. És un espectacle d’humor, que tracta sense pèls a la llengua tots els temes tabú de la feminitat.

Una altra de les cites destacades és el 28 de març amb l’espectacle teatral Crimen y Telón, a càrrec de la companyia madrilenya Ron Lalá, que ha triat Alella com a escenari de les dos o tres representacions que farà a Catalunya. Tanaka Teatre clou el 18 d’abril la programació teatral amb l’espectacle familiar La petita Capmany, amb el qual la companyia va celebrar l’any 2019 els 100 anys del naixement de Maria Aurèlia Capmany i els 150 anys del naixement del seu pare Aureli Campmany.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí