Alella treballa per deixar a punt una nova Festa de la Verema a

Text: Redacció
777

Alella està treballant en una Festa de la Verema diferent, ajustant-la a aquest temps de pandèmia que ens toca viure, causada per la Covid-19. Serà un programa de festes on, com sempre, els vins del territori DO Alella seran els protagonistes.

Les circumstàncies actuals fan que en aquesta edició no es pugui oferir la Mostra de Vins DO Alella i Gastronomia que tradicionalment fa omplir de gom a gom l’Hort de la Rectoria i altres indrets del poble. Serà una festa que seguirà fil per randa totes les directrius marcades pel Departament de Salut i s’aplicaran totes les mesures de prevenció sanitària establertes.

Sí que hi haurà activitats als cellers i vinyes de la DO Alella, Tast amb Personalitat, Tapes+Vi, Nits Gastronòmiques i del Vi DO Alella, Fira de Verema, etc. També s’ha tingut en compte el vessant festiu, amb havaneres, concert de música, activitat infantil, castell de focs, etc.

Dins d’aquest programa es presentarà un vídeo on alguns dels cellers i vinyaters del territori ens parlaran d’algun dels seus vins elaborat amb Pansa Blanca. Aquest vídeo es podrà veure al canal de Youtube de l’Ajuntament d’Alella.

La Festa continua en preparació, això sí, l’organització està pendent de fer els canvis necessaris en els actes segons marqui el moment.

La programació definitiva es podrà consultar a: www.festaverema.alella.cat

COMPARTIR