Aparadors vius, desfilades i degustacions gourmet al Mataró Street Fashion

Text: Redacció
520
Un moment de la presentació d’aquesta nova proposta.

La Unió de Botiguers de Mataró organitza una nova activitat que pretén revolucionar els comerços i la manera de comprar durant la tarda i el vespre del dissabte 8 d’abril. Es tracta d’una proposta que fusiona la moda i la gastronomia en un vespre comercial a l’aire lliure al centre històric i comercial de la ciutat.

Més de 30 comerços participaran en aquesta activitat amb aparadors decorats i models reals durant la tarda. A més, i seguint la tendència actual, es portarà a terme un nou repte: el “Maniquí Challenge”, fent que els vianants s’aturin davant dels establiments.

A partir de les 21:00h, tots els models que hagin participat als aparadors vivents es desplaçaran fins la plaça de Cuba, on hi haurà muntada la zona de passarel·la per poder fer la cloenda de la festa amb una desfilada de moda.

A la mateixa plaça de Cuba, entre les 20:00h i les 24:00h hi haurà muntada la zona gastronòmica on, sota ‘carpes’ o bé amb foodtrucks, les botigues gourmet, parades del mercat i diversos restaurant presentaran els seus tastets gastronòmics. A més, comptarem amb demostracions en directe de còctels, gintònics… etc.

Es tracta d’una nova activitat plena de glamour i amb sorpreses per a tothom qui passegi per la ciutat o faci les seves compres, que promet ser inoblidable tant per la creativitat i l’originalitat com per la capacitat de sorprendre de cadascun dels aparadors dels comerços participants.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí