Arenys de Mar edita un itinerari pels rials

Text: Redacció
646

La Regidoria de Turisme ha editat un Itinerari de natura pels rials d’Arenys de Mar, que s’afegeix al conjunt de recursos que ofereix l’Oficina de Turisme a les persones que ens visiten.  És per això que el fulletó s’ha editat en quatre idiomes.

Prenent la part baixa de la Riera com a punt de sortida, l’itinerari proposa un recorregut que passa pel vial de Port, la platja del Cavaió, el rial de la Serp i de la Planeta, el camí de Ronda i el rial del Sepí, passant també el camí de la Pietat. Es tracta d’un itinerari basat en la Ruta dels rials, creada anys enrere, però que s’ha actualitzat dotant-la de més contingut. En aquest sentit, conté informacions de la flora i fauna més característiques del nostre entorn natural més pròxim i inclou explicacions sobre determinades espècies vegetals, animals i tipus de materials que conformen l’hàbitat dels rials de la vila.

Per donar a conèixer aquest fulletó, l’Ajuntament d’Arenys de Mar ha programat una sortida guiada pels rials del municipi pel diumenge 5 de març. La sortida anirà a càrrec del consultor ambiental Pere Alzina, autor dels continguts del fulletó, i tindrà el seu inici a les 9.30h, a la plaça de l’Ajuntament, , amb una durada prevista de 4 hores. El recorregut és de 8 km, de dificultat mitjana, i és imprescindible inscriure’s prèviament a l’Oficina de Turisme.

COMPARTIR