Arriba la 28a Fira del Bolet i la Natura de Vilassar de Dalt

Text: Redacció
755

L’últim cap de setmana d’octubre, l’Associació Amics dels Bolets de Vilassar de Dalt organitza una nova edició de la Fira del Bolet i la Natura. El Museu Arxiu Municipal de Can Banús acollirà els actes de la fira, que enguany celebra la 28a edició, amb la tradicional mostra de bolets, el tastet de bolets, i l’entrega del Bolet d’Or. La Fira del Bolet se celebrarà el diumenge 29 al carrer Marquès de Barberà, i comptarà amb parades de bolets, cistells, taller de cistelleria, embotits, melmelades i patés de bolets.

PROGRAMA D’ACTES DE LA FIRA

DISSABTE 28 D’OCTUBRE

Surt al bosc i col·labora amb la mostra dels bolets. De 10 a 14 h.Aneu a buscar bolets i porteu al Museu Arxiu fins a tres exemplars de la mateixa espècie.

28a Mostra de bolets. De 18 a 21 h. Exposició de les diferents espècies de bolets i les seves principals característiques. Visita comentada de la mà de l’especialista local Manel Monjonell: 19 i 19.30 h.

Concurs de cistells de tardor. De 18 a 20 h. Participa a l’exposició engalanant el teu cistell de tardor i porta’l al Museu Arxiu per exposar-lo.

Tastet de bolets. De 18 a 21 h. Degustació d’una Cassoleta de bolets amb botifarra esparracada.

DiUMENGE 29 D’OCTUBRE

18A Fira del bolet i la natura. De les 10 a les 20 h. Al carrer Marquès de Barberà. Parades de bolets, cistells, taller de cistelleria, embotits, melmelades i patés de bolets.

XXVIIa Mostra de bolets. De 10 a 20 h.

Colors de Monstre. D’11 a les 14 h. A la Placeta Barberà. Una col·lecció de jocs de gran format.

Lliurament del Bolet d’or. A les 13 h. Reconeixement a un vilassarenc que s’hagi distingit en la seva dedicació al nostre poble en les activitats culturals, socials o esportives.

Tastet de bolets. De 10.30 a 14.30 h.

COMPARTIR