Arriba la 31a edició de la Fira del Bolet i la Natura a Vilassar de Dalt

Text: Redacció
238

Un esdeveniment molt esperat, la Fira del Bolet i la Natura, se celebrarà els propers dies 23 i 24 d’octubre a Vilassar de Dalt. Aquesta proposta, impulsada per l’Associació Amics dels Bolets de Vilassar de Dalt, compta amb una llarga trajectòria i any rere any, convoca nombroses persones que s’acosten a gaudir de les seves interessants activitats al voltant del món de la micologia.

Dins el programa d’actes de la nova edició de la Fira, el dimecres 20 d’octubre a les 19.30 h, al Museu Arxiu, es farà la presentació de la Fira del Bolet, amb la conferència El color de la natura, a càrrec d’Eliseu Vernis, coneixedor del món dels bolets i soci de la Societat de Micologia de Catalunya.

El dissabte 23 i el diumenge 24 d’octubre, quan es desenvolupen el gruix d’activitats, el programa inclou la sortida al bosc i col·laboració amb la Mostra de Bolets, un taller infantil, la 31a Mostra de bolets, la 21a Fira del bolet i la natura i el Lliurament del Bolet d’or, que és un reconeixement de l’Associació d’Amics dels Bolets a un vilassarenc o vilassarenca que s’hagi distingit en la seva dedicació al poble en les activitats culturals, socials o esportives.

D’altra banda, diumenge 27 d’octubre es farà també l’activitat complementària ‘Open house – Visita lliure al patrimoni de Vilassar’, consistent en una visita al patrimoni municipal.

COMPARTIR