Arriba la XXXIV fira de l’arbre i la natura

Text: Redacció  // Foto: Francesc Navarro
1608

Els dies 11 i 12 de febrer, el Parc Central de Mataró serà el marc d’una nova edició, la que fa 34, d’aquest popular punt de trobada multitudinari promogut anualment per l’Associació d’Amics de les Plantes, Animals i Jardins del Maresme. Enguany, el tema monogràfic de la fira en aquesta convocatoria és la gestió de l’aigua com a bé escàs i font de vida.

Amb la Fira de l’Arbre i la Natura el Parc Central de Mataró s’omple anualment de parades i punts de flors, arbres i també d’animals. A més, aquest espai de trobada multitudinari agrupa milers de persones que passegen cada any per l’enclavament cèntric de la capital del Maresme i que demostren, alhora, l’interès que suscita aquesta proposta. El pas del temps i la consolidació d’aquesta fira han fet que anés canviant i s’anés adaptant a les inquietuds del moment en els temes que li són propis.

Els visitants aprofiten aquesta singular mostra per passejar, mirar, informar-se i fer algunes compres. D’altra banda, de cara a la ciutat, la fira ha augmentat en els darrers temps la seva vessant social, com demostren les activitats i propostes que organitzen i que mostren la vigència de l’entorn natural en les nostres vides.

COMPARTIR

1 COMENTARI

Comments are closed.