L’edició especial de 25 anys del SalóBoda

Text: Redacció
609

La Unió de Botiguers de Mataró  ja està ultimant els preparatius per a l’edició especial 25 anys del SalóBoda Mataró i Maresme, Celebracions & Esdeveniments.

Aquesta fira especialitzada, que després de 25 anys ja es pot dir que és un dels esdeveniments més consolidats del panorama firal de la comarca i de Catalunya, es portarà a terme els dies 16, 17 i 18 de febrer al Centre de Congressos del TecnoCampus Mataró-Maresme.

Al SalóBoda, a banda de les celebracions de casaments, com cada any, s’hi podran trobar tots els serveis per a realitzar tot tipus de celebracions i esdeveniments, ja siguin de caire familiar o empresarial, amb més de 60 expositors amb tot el ventall de serveis.

La passarel·la, que es portarà a terme a l’Auditori del TecnoCampus en dos passis el dissabte i dos el diumenge (12:45h i 18:45h), correrà a càrrec de MSM Models dirigida per Magda Simó. A les desfilades hi participen empreses, amb models professionals i amb la  presència de moda nupcial, moda per acompanyants, art floral, moda íntima, joieria, perruqueria i maquillatge.

Novetats de l’edició especial 25 anys

La UBM ha aprofitat l’aniversari de l’esdeveniment per estrenar nova imatge i nova pàgina web: saloboda.cat.

D’altra banda, amb la intenció de modernitzar la imatge, s’han escollit els pètals de colors, que evoquen els moments més emotius dels casaments i al mateix temps condueixen cap al saló. A més, s’ha incorporat al logotip el número 25, simulant les espelmes d’un pastís per celebrar les noces de plata.

També es comptarà amb una ambientació i decoració aèria especial i un recull fotogràfic d’edicions anteriors a l’escala circular d’accés.

Pel que fa a les passarel·les, es comptarà amb el grup de DJ’s “Urban Deep Sound”, que personalitzaran els espais amb la música més adient fusionant-la amb saxo, violí i percussió.

La companyia d’espectacles La Gralla amb dos xanquers caracteritzats per a l’ocasió, amenitzaran l’esdeveniment i rebran els visitants a l’obertura de la fira.

L’edició d’enguany compta amb el patrocini publicitari del Centre Quirúrgic del Maresme – L’Hospital Privat de Mataró, el centre privat de referència en cirurgia al Maresme, ubicat al carrer Lepanto, núm. 13, de Mataró i amb el suport de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Mataró.

 

La fira estarà oberta al públic: divendres de 18 a 21h, dissabte i diumenge de les 11 a les 21h. Les desfilades seran dissabte i diumenge a les 12:45h i 18:45h.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí