Arriba el setè Calella Rockfest

Text: Redacció
432

Els propers 11 i 12 d’octubre, es celebrarà a Calella la 7a edició del Calella Rockfest, una cita imprescindible pels amants del rock. Entre els noms que encapçalaran l’edició, destaca el de Southside Johnny And The Asbury Jukes, la formació de New Jersey estretament lligada a Bruce Springsteen i a Little Steven. El grup només ha tocat a la península ibèrica com a convidat en el concert que Bruce Springsteen va fer a Madrid el  2012.

La última incorporació al festival han estat els madrilenys Ñu, que tornen a Calella 42 anys després del seu històric concert al Camping Rock.

El cartell de la setena edició del Calella Rockfest es complementa amb els suecs Diamond Dogs, una autèntica màquina de rock & roll, que tornen als escenaris després d’una retirada temporal, l’espectacular veu i actitud de la novaiorquesa Liza Colby, el blues-rock del jove anglès Laurence Jones i les diferents vessants del rock clàssic encarnades en els barcelonins Schizophrenic Spacers i The Grassland Sinners, i els gironins Silverflame.

Les dues nits es tancaran amb les sessions de rock DJ a càrrec dels DRINKIN’ BROTHERS DJ’s. Els abonaments anticipats pel festival es poden adquirir per 50€ i les entrades de cada una de les nits per 30€. Entrades a la venta a: www.calellarockfest.com/tickets

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí