Arriba la XX Fira de la Cirera d’en Roca d’Arenys de Munt

Text: Redacció
458

Diumenge 24 de juny, a partir de les 17 h, a la Riera, a la plaça de l’Església i la plaça Catalunya d’Arenys de Munt, tindrà lloc la XX Fira de la Cirera d’en Roca. Prop de 300 puntaires celebraran a la plaça de l’Església la XXVI Trobada de Puntaires, organitzada per l’Associació de Puntaires d’Arenys de Munt; a la Riera els productors vendran les cireres d’en Roca i també es comptarà amb una fira artesana i tallers infantils.

A les 17.45 h, tindrà lloc la cercavila amb el grup Xarop de canya i els Geganters d’Arenys de Munt i a les 18 h, s’inaugurarà oficialment la fira. A les 18.30 h, a la plaça de Catalunya, tindrà lloc l’onzè Concurs popular d’escopir pinyols.

D’altra banda, a l’escenari de la Riera, a les dos 18.30 h, hi haurà la mostra de dansa a càrrec de les escoles de dansa d’Aïna Dance Studio i La Riera Escola de dansa. I a les 19.45 h, hi haurà l’actuació musical del grup Nòmada Trio.

Els restaurants i pastisseries d’Arenys de Munt també se sumen a aquest esdeveniment, oferint les seves creacions als seus establiments des del15 de juny fins al 14de juliol. Concretament, en aquesta edició hi participen quatre restaurants: Restaurant Collsacreu, L’Era Restaurant, Restaurant de Lourdes, Restaurant Martori, i dues pastisseries: La Lyonesa i l’Obrador.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí