Blanc de Guix, centre d’educació artística i creació

Núria Fusellas.  Directora Blanc de Guix
434

Blanc de Guix va néixer al Masnou ara fa 16 anys com acentre d’educació artística i creació contemporània interdisciplinari. En aquest temps hem anat evolucionant fins a tenir dues línies de treball.

En primer lloc, els tallers i projectes per ajuntaments i escoles, com ara tallers d’estampació tèxtil, capgrossos, pintura mural i grafitti, extraescolars de creació artística i, en general, qualsevol projecte, sempre que tingui com a rerefons l’àmbit artístic.

L’escola, situada en un antic cinema del Masnou, compta amb cursos estables per a adults i adultes de dibuix i pintura, ceràmica, escultura i artteràpia. A més de les classes de creació artística per a nens i nenes cada tarda entre setmana, i el grup de joves, amb els que explorem conceptes i tècniques artístiques per generar un espai de pensament, art i joc.

Sigui a partir de tallers puntuals encarregats per ajuntaments, de les extraescolars que duem a terme a diferents escoles, o  dels cursos estables,  entenem l’educació artística com un fet fonamental per a la persona, ja que entren en joc valors i beneficis imprescindibles per a la vida personal i professional, sigui quina sigui.

Volem dotar als i les nostres alumnes i d’un espai de pensament i coneixement integral on reflexionar a través de l’art i en el qual es puguin desenvolupar com a persones crítiques i creatives.

BLANC DE GUIX
C/ Buenos Aires, 20 · El Masnou
Tel. 654 330 889 · www.blancdeguix.com

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí