Bunyols de vent

La recepta de l'Àvia Remei.
468

Ingredients: 1/4 de l de llet, 200 g de farina, 140 g de mantega o margarina, 6 ous, Raspadura de llimona, 1 pols de sal, 1 pols de sucre.

Preparació: Posem la llet al foc juntament amb la mantega, el pols de sal i el pols de sucre. En el precís moment que arrenqui el bull, tirem la farina i apaguem el foc. Afegim la raspadura de llimona (veurem que queda un xic agrumollat) i seguim remenant fins que quedi tan fi com sigui possible. Ho deixem refredar i, a continuació, hi afegim els ous sencers un a un. Al començament veurem que ens costa molt, però si els seguim remenant comprovarem com aconseguim que quedi una pasta fina. Omplim d’oli una cassola fonda o una fregidora i amb una cullereta tirem petites porcions de massa de bunyol. Si està ben remenada la massa, els bunyols giren ells mateixos. Convé que en posem pocs cada vegada, ja que augmenten molt de mida i massa i junts no es podrien girar. Després els espolsem amb sucre fi o sucre mòlt.

Segueix a TRIBUNA Maresme la proposta culinària de la popular cuinera mataronina Àvia Remei. Pots trobar més receptes seves a la web www.aviaremei.com

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí