Ca n’Humet aixeca el teló amb ‘Jo dona. A Lili Elbe’

Text: Redacció
1011

L’Espai Escènic Iago Pericot  Ca n’Humet del Masnou ja té una nova reprogramació d’espectacles per als darrers dies de novembre i el mes de desembre, després que les restriccions per contenir la COVID-19 obliguessin a cancel·lar o ajornar els espectacles previstos per al darrer trimestre d’enguany.

Les entrades només es venen anticipadament, a través de la plataforma www.quedat.cat. No es podran adquirir, per tant, a taquilla. A més, l’aforament queda limitat a 73 persones.

Jo dona. A Lili Elbe, un muntatge que combina dansa i teatre, serà l’obra amb la qual es reprendrà la tan esperada activitat cultural de la sala masnovina, el 28 de novembre. Es tracta d’una creació de la coreògrafa Marta Carrasco, Premi Nacional de Dansa de Catalunya 2005, amb la qual homenatja Lili Elbe, que va ser una de les primeres persones que va canviar de sexe passant pel quiròfan. Va morir l’any 1931, després d’una operació de trasplantament d’úter.

L’actor masnoví Pau Poch forma part de la següent proposta que podrà veure’s al Iago Pericot, el 5 de desembre: la comèdia Lo nuestro, d’Eu Manzanares. Amb humor i una dosi subtil de denúncia social, farà que el públic masnoví comparteixi una nit de Cap d’Any amb la família Guerrero Fernández. Agafarà el relleu el concert Cançons dels brigadistes, de Brossa Quartet de Corda, el 6 de desembre. El dia 13 del mateix mes serà la marioneta Mr. Barti i el seu creador, Alex Mihailovski, els qui prometen entusiasmar infants i adults. Abans que es faci fosc, de Míriam Iscla, és la proposta teatral que pretén seduir el públic el 19 de desembre, amb una història emotiva i connectada amb l’astronomia. Finalment, el circ tancarà l’any més atípic de l’Espai Escènic. Serà el 20 de desembre, amb Espera, un espectacle de la companyia de circ Eia sobre les expectatives, l’esperança i el pas del temps.

COMPARTIR