El ‘caganòmetre’ de Caganer.com destaca Rosalía, La Casa de Papel i Puigdemont com els més venuts

Text: Redacció
184

L’empresa gironina “Caganer.com” també destaca l’èxit dels caganers de Donald Trump, Boris Johnson, Oriol Junqueras, Frida Kahlo i Greta Thunberg

Els caganers de la cantant Rosalía, dels protagonistes de la sèrie de televisió ‘La Casa de Papel’ i del polític Carles Puigdemont han estat les tres figures més venudes per Caganer.com durant les últimes setmanes. L’empresa gironina, que crea figures de caganers des de fa 27 anys, compta des del novembre passat amb una quarantena de noves figures que un cop més converteixen personatges famosos del món de la política, artístics, esportius o de la ficció, en caganers del pessebre. El de Rosalía i ‘La Casa de Papel’ eren novetats d’aquest any, però no el de Puigdemont, creat al 2016 i que ja forma part dels caganers més venuts juntament amb els de Barack Obama, Donald Trump i Leo Messi. Durant el desembre, ja es van esgotar les figures de Rosalía, ‘La Casa de Papel’ i Puigdemont en fires de Nadal catalanes on Caganer.com venia les peces -davant les peticions, es van anar reposant a poc a poc, ja que s’elaboren artesanalment, una a una.

Per a Sergi i Marc Alós, de l’empresa familiar Caganer.com, “la Rosalía, amb els seus concerts, va ser el detonant perquè les vendes del seu caganer fossin un no parar; de ‘La Casa de Papel’ ja ens esperàvem aquest resultat  i la gran sorpresa va ser Puigdemont, que en ser notícia durant els dies de la fira va tornar a estar al capdamunt de les vendes, un altre cop”.

El Top10 de caganers famosos més venuts d’aquesta temporada el completen els polítics Donald Trump, Boris Johnson i Oriol Junqueras, l’artista mexicana Frida Kahlo, l’activista mediambiental sueca Greta Thunberg, la figura de còmic del superheroi Deadpool i els clàssics tió i Pare Noel. «En general, totes les novetats han funcionat molt bé, amb la Greta ens va ajudar que coincidís amb la seva visita a Madrid. Segurament la sorpresa més gran entre les novetats dins el Top10 ha estat la Frida Kahlo», afegeixen.

Ara bé, el caganer clàssic amb la barretina, sense representar cap personatge famós, continua sent “com cada any el més venut en totes les seves mides; veiem que tant turistes com catalans se l’emporten de record per posar-lo al pessebre. La tradició segueix traspassant fronteres”, subratllen Sergi i Marc Alós.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí