Can Manyé i Can Lleonart fan un homenatge a Simone de Beauvoir

Text: Redacció
564

Coincidint amb la celebració del Dia de les Dones, Alella retrà homenatge a una de les figures més destacades de la lluita per la igualtat: l’escriptora i filòsofa francesa Simone de Beauvoir. Serà un homenatge per partida doble: a Can Manyé i Can Lleonart, amb dues exposicions que tracten de captar l’essència de l’obra i de la vida d’una dona decisiva en el món del feminisme.

A Can Manyé es podrà visitar del 8 de març al 2 d’abril l’exposició J’accepte la grande aventure d’être moi, en el què deu dones artistes (Eugènia Balcells, Marta Chinchilla, Mari Chordà, Marta Darder, Maïs Jorba, Àngels Ribé, Soledad Sevilla, Eulàlia Valldosera i Berta Llobet) mostren un treball representatiu del seu univers individual, amb un denominador comú: cadascuna d’elles s’enfronta a l’aventura de ser ella mateixa, tal i com va fer Beuavoir.

A més de la proposta de Can Manyé, Can Lleonart també s’afegeix a l’homenatge amb l’exposició Simone de Beauvoir, feminista i escriptora, de l’Institut Català de les Dones. Un recorregut pels fets més destacats de la seva vida.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí