Cares conegudes en la nova temporada escènica del Masnou

Text: Redacció
160

L’Espai Escènic Iago Pericot del Masnou ofereix aquesta tardor una programació de gran qualitat que permetrà que el públic masnoví pugui veure de prop cares ben conegudes de les arts escèniques catalanes. S’inicia amb dues obres de teatre familiar: La llàntia meravellosa, el 25 de setembre, i La motxilla de l’Ada, l’1 d’octubre.

És, però el 15 d’octubre, quan es representarà un dels plats principals de la temporada. Es tracta de Fil de memòria, un retrat personal i literari de Gabriel Ferrater, a caàrrec del reconegut actor Pere Arquillué, director i intèrpret d’aquesta obra.

M’hauríeu de pagar, de Jordi Prat i Coll, portarà el 5 de novembre uns altres dos intèrprets ben coneguts pel públic català: Àurea Márquez i Pep Munné. En l’apartat musical, cal destacar els concerts de Delafé, el 3 de desembre, i de Maristany & Traver Duet que presentaran la seva nova producció el 18 de desembre.

La programació portarà 14 espectacles, on tenen també un espai les arts escèniques creades per entitats del Masnou. Podeu consultar tota la programació aquí.