Col·lecció rock Jordi Tardà

Text: Redacció
1014

Mostra amb l’objectiu de realitzar un homenatge a Jordi Tardà i donar a conèixer la important tasca d’aquest mataroní il·lustre. Una referència i una oportunitat única per apropar-se al món de la música moderna.

Dels orígens al grunge, d’Elvis a Oasis, dels Estats Units a Girona, no hi ha hagut fenomen de masses al segle XX equiparable al rock’n’roll, la col·lecció suma títols històrics i agrupa un ampli número de discos. Entre les peces es poden trobar discs considerats únics: col·leccions de compactes i vinils -molts d’ells firmats-, àlbums fotogràfics, discos d’or i platí de grups com els Beatles, Metallica, Duran Duran o U2, així com instruments com la guitarra d’Eric Clapton o el baix de Paul McCartney.

Jordi Tardà, periodista, escriptor, crític musical, promotor de concerts i col·leccionista de tot tipus de miscel·lània musical, entre d’altres, deixà una interminable relació d’objectes relacionats d’una forma o una altra amb la música, que la Fundació Iluro ajudarà a donar a conèixer.

Del 10 de febrer fins al 21 de maig.
FUNDACIÓ ILURO. MATARÓ

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí