Del més car al més barat

Text: Redacció
882

Això és el que succeeix en l’aviació comercial avui en dia, i és que a vegades les ofertes són tan barates que és fins i tot més econòmic que anar en el mateix cotxe. Hi ha algunes tan baixes pel que fa a preu que hauran arribat a preguntar-se on estarà el benefici. I és que tots recordaran aquells temps en els quals desplaçar-se en avió era quelcom reservat a alguns privilegiats amb un alt poder econòmic. D’això no en fa tant i fins i tot alguns aeroports eren una espècia de club o un recinte reservat a una elit de persones que senzillament es desplaçaven per l’aire.  Fins i tot s’ha arribat a aprofitar el temps lliure d’algun dia festiu o algun descans per desplaçar-se a un aeroport per tan sols veure avions i contemplar-los mentre aterren i s’enlairen.

És cert que s’han perdut alguns luxes i atencions que feien que aquest medi fos una cosa exclusiva, però l’economia en els vols, la freqüència d’aquests i l’augment de destins l’han convertit en un mitjà de transport usual i a l’abast de tots. Fins i tot trobaran consells per localitzar els seus bitllets més barats i a la premsa, no en blogs privats.

Avui en dia l’embarcament a un avió o a un tren de rodalies no es diferencien molt: aglomeracions, cues des d’una hora abans, seients ocupats encara que hagin estat prèviament reservats, les consumicions a càrrec de la companyia han desaparegut i l’atenció del personal, tot i que sempre dominada per l’educació, es veu influenciada per la massificació i l’enrenou de les reclamacions.

Això es deu a l’abaratiment de preus, ni més ni menys, i és perquè és un transport popular i per això l’exclusivitat ha desaparegut.

Els bitllets es poden treure d’internet i hi ha multitud d’enllaços i suggeriments per aconseguir millors ofertes. Fins i tot algunes companyies de jet privat ofereixen millores econòmiques gràcies a algunes Apps, que si bé estan a l’abast d’alguns directius d’empreses fortes que fins fa poc ni s’ho plantejaven.

Però són tantes i tants ‘trucs’ i requisits per aconseguir una altra millor oferta, algunes d’última hora o que en prou feines duren segons, que és més fàcil que se’ls escapi que aconseguir-les. Com sempre, l’hi recomanem que visiti Expedia, el professional especialista en viatges i vols que disposa de tota la informació al minut i li permetrà obtenir el vol que desitja al preu que sempre ha somiat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí