Diumenges de vins amb l’Enotast a Alella

Text: Redacció
622

Cinc anys després de la seva posada en marxa, l’Enotast canvia de rumb i es posa al dia, reconvertit en “Diumenges de Vins”, per tal d’atreure més públic de dins i fora del municipi i situar Alella en un punt de trobada de l’enoturisme a Catalunya.

Per començar es modifica el dia: serà l’últim diumenge de cada mes i s’avança una hora l’inici de l’activitat a les 12h. L’Enotast seguirà sent una activitat reduïda a un màxim de 40 persones, per tal que es pugui gaudir amb comoditat dels vins, els maridatges i de les explicacions. Cada edició hi haurà un sommelier diferent. Així, es convidarà a participar els i les professionals que formen part de la “Ruta del Vi DO Alella” i també a altres especialistes que pertanyen a l’Associació Catalana de Sommeliers.  Com sempre, a cada sessió es tastaran dos vins del territori DO Alella que es maridaran amb productes Km 0.

ALELLA. OFICINA DE TURISME
Diumenges de Vins. Diumenge 24 de febrer de 2019 a les 12h. Brunch amb vins de Can Roda. Amb la sommelier Rebeca Ruiz. Tast de vins: Escumós Brut Nature (Can Roda) i Merlot Cabernet Criança (Can Roda). Maridatge Km 0: Dolç i salat. www.alella.cat/turisme
COMPARTIR