‘Dones a la Ventura’

Text: Redacció
538

El passat 4 de novembre, Núria Fusellas va presentar el llibre ‘Dones a la Ventura’ a la Biblioteca Joan Coromines del Masnou. Amb  més d’un centenar d’assistents a l’acte, la presentació d’aquesta obra representa la culminació d’una feina de més de sis anys.

“Dones a la Ventura” és una introspecció de l’artista a partir de les notícies que va recopilar de La Vanguardia durant un any. Les protagonistes són dones en  situació d’abús i prepotència del sistema polític, econòmic i social. Més de 80 dibuixos i pintures acompanyades de reflexions que es tornen universals.

El llibre compta amb un text inicial de l’afganesa Nadia Ghulam, coautora del llibre “El Secret del meu turbant”. A continuació, quatre capítols ordenen l’obra: “Interiorismes” i  “Dones a la Ventura”  donen llum als dubtes i les inquietuds humanes més amagades. A “Autònimes”, l’autora parla en primera persona, amb la veu de les seves protagonistes. El llibre acaba amb l’alegria del sexe explícit, donant veu  a l’inefable. “Hi havia una vegada l’angoixa d’un núvol etern”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí