Editen el DVD de ‘165 Regent Street’, documental sobre els Capgrossos

Text: Redacció
962

D’ençà que el 15 de novembre es va estrenar 165 Regent Street en un Teatre Monumental ple per a l’ocasió, la productora mataronina Clack ha editat el documental en DVD perquè tothom que ho vulgui pugui emportar-se a casa aquesta història de superació protagonitzada per la colla castellera Capgrossos de Mataró.

El preu del DVD és de 10 € i conté el documental de 50 minuts de durada que s’ha fet amb el patrocini de Caixa Laietana, el Consell Comarcal del Maresme i Fabrés Produccions i la col·laboració de l’Institut Municipal d’Acció Cultural, el Tecnocampus Mataró-Maresme i el setmanari El Tot Mataró. El DVD també inclou subtítols en castellà i continguts extra com un vídeo de felicitació dels 15 anys dels Capgrossos i una galeria d’instantànies d’actuacions de la colla fetes pel fotògraf Janusz Szpakowski.

A Mataró, el DVD es pot comprar a la Llibreria Robafaves (Carrer Nou, 9) i a l’espai cultural El Públic (Xammar, 6). Una altra opció és demanar-lo a través de la web del documental www.165regentstreet.clack.cat.

COMPARTIR