El 15è cicle d’activitats formatives per a la gent gran inclou prop de 30 xerrades

Text: Redacció
521

L’Ajuntament de Mataró, amb la col·laboració del Consorci Sanitari del Maresme, l’Institut Català de la Salut, el Grup d’Estudi i Difusió de Plantes i Remeis del Maresme i Vallès, la Creu Roja, la Fundació Agrupació, CCOO, UGT i professionals vinculats a la gent gran, organitza el 15è Cicle d’activitats formatives per a la gent gran.

Aquest cicle comença el proper 4 d’octubre i finalitza el 6 de juny amb la programació de 29 xerrades de diferent temàtica, però totes persegueixen l’objectiu de donar consells pràctics sobre temes que preocupen a la gent gran, familiars i cuidadors perquè així la gent gran tingui una actitud activa enfront temes de salut i qualitat de vida.

Les xerrades, que es fan a diferents indrets de la ciutat com casals i associacions, afrontaran temes com l’alimentació saludable, els medicaments genèrics, el testament vital, l’ictus, la prevenció de caigudes i accidents a la llar, les pensions, els serveis i ajudes de l’administració i el colesterol, entre d’altres.

La primera activitat es farà el 4 d’octubre al Casal de la Gent Gran de Molins, anirà a càrrec de Creu Roja, i s’abordarà el tema de la sexualitat i l’afecte en la vellesa.

Aquest cicle d’activitats, que enguany arriben a la 15a edició, sorgeix del treball que es fa a la Comissió de Qualitat de Vida del Consell Municipal de la Gent Gran de Mataró.

 

XERRADES D’OCTUBRE

La sexualitat i l’afecte en la vellesa. Dimarts 4 a les 16 h. Al Casal Municipal de la Gent Gran de Molins. A càrrec de Creu Roja.

Alimentació saludable. Divendres 14 a les 16.30 h. Al Casal de la Gent Gran Jaume Terradas. A càrrec de la Sra. Teresa Torres, tècnica de Salut Pública de l’Ajuntament de Mataró.

Els medicaments genèrics i el seu bon ús. Dimecres 19 a les 17 h. Al Casal Municipal de la Gent Gran de Rocafonda. A càrrec de la Sra. Carmina Subirana, farmacèutica.

Alimentació saludable.  Dilluns 24 a les 18 h. A Aules Sènior de la Fundació Agrupació. A càrrec de la Sra. Laura Girona, dietistanutricionista.

L’ictus. Dimecres 26 a les 17 h. Al Casal Municipal de la Gent Gran de Santes. A càrrec del doctor Nicolau Guanyabens, neuròleg de l’Hospital de Mataró.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí