El CAAD Maresme necessita voluntaris per ajudar durant la celebració del Saló d’Adopcions Animaladda

Text: CADD del Maresme-Argentona
552

El Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia (CAAD) del Maresme tornarà a participar en el Saló d’Adopcions Animaladda que se celebrarà a Barcelona del 26 al 28 d’octubre. És un saló en el qual el CAAD Maresme intentarà trobar una llar definitiva per als gossos i gats que hi té acollits. El Centre, ubicat a Argentona, necessita voluntaris i voluntàries per ajudar en el benestar dels animals durant els dies de celebració de l’Animaladda.

Les tasques a realitzar són les següents: Tenir cura dels animals: passejar-los, pentinar-los, alimentar-los i donar-los molt d’afecte. Per un dia ells són els protagonistes; Passejar els gossos a la passarel·la d’adopció; Col·laborar en l’atenció dels visitants que s’acostin a l’estand del CAAD. Els tràmits oficials d’adopció sempre els farà personal del CAAD.

L’Animaladda se celebra els dies 26, 27 i 28 d’octubre al Palau Sant Jordi de Barcelona. El CAAD Maresme ja està organitzant diferents torns de treball.

Les persones interessades es poden posar en contacte amb el CAAD Maresme per correu electrònic: atencioanimals@ccmaresme.cat  indicant les seves dades personals (nom i telèfon de contacte) i la seva disponibilitat horària.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

  1. Estic buscant un gos petit per a un matrimoni que viu en un pis de barcelona. Volen que sigui petit, bo i carinyós. Us agrairia em diguessiu si en teniu algun actualment. Moltes gràcies.

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí