El Centre Moral d’Arenys de Munt rep una menció en la 12a edició dels Premis Arlequí

Text: Redacció
550

El lliurament va celebrar-se a la seu de la SGAE a Barcelona el passat 24 de novembre. Enguany es van guardonar l’actor Jordi Banacolocha, la Coordinadora del Baix Ebre i Montsià, Ricard Pelló i Roser Descayre del grup de teatre Benet Escriba de Sant Feliu de Guíxols i  Deixalles’81 de Sant Feliu de Codines.

El Centre Moral d’Arenys de Munt va rebre la Menció especial per la seva llarga trajectòria durant més de 100 anys, apostant sempre per la cultura associativa de base, vertebradora de l’estima vers un país i una llengua. Dins d’aquesta categoría, en els premis Arlequí, han estat premiats des de companyies com ara La Cubana, el programa de TV3 Objectiu Pastorets o el periodista Carles Capdevila.

La Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya va decidir crear l’any 2003 els Premis Arlequí amb la finalitat de reconèixer i premiar a aquelles persones i entitats que, en la seva trajectòria destaquessin per la promoció del món del teatre d’aficionats o amateur, part molt important del teixit associatiu de Catalunya.

Fins al moment, s’han premiat personalitats tan destacades com Sergi López, Marta Romagosa, Andreu Buenafuente, Toni Albà, Ricard Salvat, Lluís Soler, Josep M. Pou, Joan Pera, Esteve Polls i Montserrat Carulla, així com grups com La Cubana i Dagoll-Dagom, entre d’altres.

COMPARTIR