El Consell Comarcal valora molt positivament l’alliberament del peatge de l’autopista C-32

Text: Redacció
767

L’anunci que va fer el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, al Parlament, dient que la Generalitat no renovarà el peatge de la C-32 al Maresme el 2021 “és una bona notícia per a la comarca”, en paraules del president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, que va afegir -en saber-se la notícia- que “en els propers dies contactarem directament amb el Conseller perquè ens pugui ampliar la informació”.

El president comarcal va voler recordar el greuge històric que pateix el Maresme pagant una infraestructura que “ja està prou amortitzada”. A més, va expressar la seva satisfacció perquè finalment s’hagi escoltat el clam del territori i va recordar el consens de totes les forces polítiques comarcals i de la societat maresmenca en general, a l’hora de situar la continuïtat del peatge en la ‘línia vermella’ de les negociacions que s’han mantingut i es mantenen amb la Generalitat per tal de definir un àmbit d’actuacions que permeti millorar la mobilitat a la comarca.

Miquel Àngel Martínez va afegir a les seves declaracions que “ja són dos els consellers de Territori que expressen la voluntat del Govern de la Generalitat de deslliurar el Maresme del peatge que arrossega des de fa més de 50 anys”. El president va fer referència a la compareixença del conseller Santi Vila en un Consell d’alcaldes (el febrer de 2015) en què va reconèixer la situació injusta que viu el Maresme al no disposar d’una via alternativa a l’autopista de pagament. “Ara, el conseller Rull ha estat contundent i les seves paraules no deixen cap marge per als dubtes”, va concloure el president del Consell Comarcal.

COMPARTIR