El Festival Posidònia Fest amplia escenaris i capacitat

Text: Redacció
49

Marina Rossell, Miquel Gil, Roger Mas o Magalí Sare són alguns dels artistes de la programació de la segona edició del Posidònia Fest que se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de setembre al Port de Mataró.

Enguany se celebrarà la segona edició del festival a Mataró. Una de les grans novetats és que hi haurà dos escenaris. En l’escenari principal, conservant els mateixos horaris que en l’edició anterior (19 h i 21.30 h), hi actuaran Caamaño&Ameixeiras, Roger Mas, Jo Jet i Maria Ribot, Marina Rossell, Magalí Sare i Miquel Gil. L’altre escenari estarà dedicat exclusivament a artistes del Maresme, amb l’actuació de Golden Embers, Diode i Mama Calypso a les 20.30 h.

L’altra gran novetat és l’aforament que, un cop superades les mesures de prevenció de la Covid, serà de 400 persones assegudes. Les entrades, que ja estan a la venda als webs entradesculturamataro.cat i posidoniafest.cat, tenen un preu de 18€ per jornada (inclou els tres concerts). També s’ha posat a la venda un abonament al preu de 45€ pels tres dies del festival (inclou els nou concerts).

El Posidònia Fest, a banda de ser un festival de música, també s’ha convertit en un espai dedicat a l’art. Enguany s’ha arribat a un acord de col·laboració amb el Festival Revela’t que farà una exposició de fotografia analògica que servirà de preludi de les exposicions i activitats que han organitzat a partir del 9 de setembre.

COMPARTIR