“El futur vindrà marcat positivament per la capacitat inversora que a hores d’ara ja disposa l’Ajuntament”

Text: Redacció
547

Com valora l’experiència de CiU d’aquests 4 anys al govern municipal del Masnou? I el pacte amb ERC?
L’experiència al govern ha estat molt marcada per l’objectiu de sanejament econòmic donat que no varem trobar ni un ral a la caixa de l’Ajuntament i hi havia un endeutament asfixiant. Al llarg d’aquests darrers quatre anys no hem tancat cap servei, ans al contrari, hem seguit millorant les prestacions. Hem hagut de posar molt de seny, gestionar una cultura diferent i ser molt creatius, sense perdre l’objectiu de la cohesió social. Ara, El Masnou té més capacitat de mirar el futur amb confiança i autoestima.

El pacte amb ERC ha estat molt positiu pel Masnou. Hem assolit el 80% del objectius. S’ha basat en el canvi, en un model de governança de proximitat, un marcat caràcter identitari i de perfil de poble. Ens vàrem anticipar al procés de transició nacional i d’independència.

Quins reptes els quedarien pendents?
Queda pendent el concloure les obres iniciades de l’ampliació del Complex esportiu i del Parc Vallmora juntament amb la consolidació del nou sistema de neteja viària. Desitgem poder liderar la posada en funcionament d’aquests equipaments.

Quins seran els eixos principals que portaran en el programa de la seva candidatura?
El futur vindrà marcat positivament per la capacitat inversora que a hores d’ara ja disposa l’Ajuntament, pel sanejament de les finances municipals que el nostre govern ha dut a terme. Apostem per seguir mantenint la cohesió social i els aspectes que incideixen en ella, com ara l’esport o l’educació, la millora de l’espai públic (arbrat i voreres), la creació d’un nou equipament de proximitat, la segona fase de l’ampliació del complex esportiu i poder disposar d’un centre de dia per la població assistencial. La captació de nova activitat econòmica també serà una de les nostres prioritats. Tinguem present també que només CiU pot garantir que el Masnou no doni l’esquena a la transició democràtica cap a la independència de Catalunya.

La situació econòmica ha marcat el pols d’aquest mandat. De cara al futur i tal com ja apuntava en la pregunta anterior, com preveuen l’escenari en aquest aspecte?
De cara al futur el Masnou s’ha tret el plom de les ales. Podrem disposar de recursos per fer inversions que tenim pendents i sense renunciar a l’estabilitat econòmica. En l’actualitat, els nostres proveïdors cobren a trenta dies, cosa que no passava a l’inici del mandat. Si som capaços de fer que quallin iniciatives d’activitat econòmica podrem sentir-nos satisfets i en el futur molt immediat ens podem trobar en condicions molt favorables en aquest sentit.

Quins són els valors que aportarà l’equip de CiU que presenta la candidatura que encapçala?
CiU ha estat la garantia d’un bon govern fent les coses amb rigor, seriositat i sense fer demagògia. Mai ens hem cregut posseïdors de la veritat absoluta i sempre hem actuat amb honestedat i humilitat. Aquests valors els seguirem aportant en el futur perquè creiem que som útils i seguim sent aquella força tranquil·la i serena que ha sabut llegir la realitat del moment per transformar-la i projectar-la cap el futur. Seguim sentint-nos vàlids per a liderar el nou Ajuntament.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí