El jove de Cabrils Pol Tarrés participa en l’aventura solidària Uniraid

Text: Redacció
509

El jove de Cabrils Pol Tarrés, de 23 anys, juntament amb el seu company Eloi Paré, de 22 anys i veí de Vic, han participat recentment en la darrera edició del projecte solidari Uniraid, una aventura altruista per a estudiants d’entre 18 i 28 anys amb esperit emprenedor que enguany s’ha celebrat del 25 de febrer al 5 de març al Marroc i que consisteix a fer un itinerari de nou dies per les carreteres i el desert del país en turismes de més de vint anys amb l’objectiu de lliurar un mínim de 30 quilos de material solidari.

Una de les principals característiques de la Uniraid és que lluny de ser un ral·li o una competició, és una aventura amb finalitats solidàries en la qual no importen els temps sinó fer entrega del material al llarg de totes les etapes mentre se superen obstacles, desafiaments i proves. Per aconseguir-ho, els participants compten únicament amb una brúixola i un roadbook.

En Pol i l’Eloi han participat a la Uniraid en el seu Seat Marbella del 1996, al qual van afegir-li unes ulleres de sol gegants que van fer que el seu vehicle fos un dels més vistosos, cosa que va propiciar que la imatge guanyadora del concurs de fotografia de la Uniraid fos precisament una captura del seu cotxe.

62 quilos de material solidari lliurat a diferents poblats
Durant els nou dies que dura l’aventura en terres africanes, els dos integrants de l’equip KP Team han pogut gaudir de paisatges únics, rius de sorra, esplanades gegants i infinites, dunes impossibles i pistes de terra. És per això que, afirmen, se senten orgullosos d’haver completat l’itinerari. I és que gràcies a la seva participació han aconseguit lliurar 62 quilos de roba, protector solar i material escolar als poblats i escoles més necessitades del recorregut. “La constància i la bona gestió de recursos han estat factors claus per aconseguir acabar l’aventura”, destaca el cabrilenc, qui afirma també que “una de les experiències més gratificants de tota l’aventura era el moment d’entregar el material solidari als poblats al mig del no-res, aportat el nostre petit gra de sorra”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí