El ‘Novembre’ de Laura Llobet

Text: Redacció
530

La jove artista mataronina Laura Llobet inaugura el 24 de març a la Dòria Llibres, de Mataró, l’exposició ‘Novembre’. Podrà visitar-se fins el 8 d’abril.

Novembre és la paraula que proposa Laura Llobet com a única pista amb la qual enfrontar-se al seu treball artístic: una col·lecció de peces de caràcter abstracte, subtils, amb l’elegància pròpia i personal que caracteritza a la pròpia autora.

De Laura Llobet, la crítica destaca que “pinta el seu pou de misteris, els seus silencis, allò que diu sense ni tant sols obrir la boca. Pinta allò que sent, allò que la preocupa, allò que la colpeix. Pinta els canvis que pateix la seva vida. Pinta el seu Novembre, perquè el Novembre és el punt d’inflexió en el qual l’artista capgira tot allò que l’envolta i es llança, desfermada i renovada, a expressar tot allò que li passa per dins mitjançant la pintura”.

D’altra banda, de la tècnica de l’artista també es destaca que “tracta els seus llenços amb delicadesa artesana des de la primera imprimació fins a la darrera taca. Amb tan sols els tres colors primaris i els dos tons acromàtics, desenvolupa una paleta àmplia i exquisida de tendència càlida sense defugir d’investigar també les tonalitats més fredes o atrevir-se a treballar amb el blanc com a eix vertebrador d’alguna de les peces, amb els riscos que aquest to comporta. Els seus llenços es troben ja plens de matisos, carregats de signes, treballats al mil·límetre, perquè han estat tractats com el que són: la membrana emocional damunt la qual queda registre pictòric d’allò que viu, d’allò que sent”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí