El PP i la comarca

Diego Sánchez.  Vicepresident del Consell Comarcal. President del PP del Maresme.
424

Han passat ja alguns mesos de les eleccions municipals i el que podem dir des del Partit Popular del Maresme és que han estat un gran èxit per la nostra formació. Passar de 29 a 50 regidors, de 16.550 vots a 20.581 vots a tota la comarca ha estat un resultat més que positiu, refermant així el projecte que vàrem encetar ara fa dos anys amb la renovació de la junta comarcal. Un projecte que tenia com a objectiu principal aconseguir més presència i representació municipal i poder decidir en el major nombre d’institucions possible.

Tant és així que, des que es va constituir el Consell Comarcal del Maresme l’any 1988, mai havíem tingut la possibilitat de formar part del govern i, per primera vegada, el Partit Popular té responsabilitats importants a l’institució comarcal. Estem molt satisfets de la marxa del nou govern format amb CiU i la nostra responsabilitat més directa és a l’Àrea de Promoció Econòmica. Sabem que és un repte difícil el que tenim per endavant, però estem convençuts que al final del mandat podrem presentar uns resultats positius. A més del Consell Comarcal formem part de set governs en diferents Ajuntaments de la comarca, i encara ara hi ha possibilitat d’entrar en algun més. Vull remarcar que, tot i estar en el govern o en l’oposició la nostra responsabilitat és la mateixa i treballem de la mateixa manera.

En definitiva, el PPC s’ha convertit, després de les darreres eleccions municipals, en partit de govern. Per tant, ara cal demostrar la nostra vàlua com a gestors públics i prendre les millors decisions per al territori en col·laboració amb els ajuntaments, en favor de tots els maresmencs i maresmenques. Que ningú dubti que tots i cadascun dels càrrecs així ho faran.

COMPARTIR