El Restaurant de Cabrils Tempo celebra el seu 10è aniversari renovant la seva proposta gastronòmica

Text: Redacció
367

Amb un maridatge de gastronomia, vi i cultura, el multiespai Gastronòmic L’Hort Cabrils va celebrar els deu anys d’un dels seus àmbits, el restaurant Tempo, i va presentar els nous plats incorporats a les seves cartes i la nova imatge sota el lema “Porta’m a L’Hort”.

A aprofitant aquesta efemèride tot el conjunt es reinventa per prendre un nou impuls i adequar-se als nous escenaris que els clients demanen. Per aquest motiu, el canvi que han fet no afecta únicament a l’oferta gastronòmica, sinó que es veu reflectit en el disseny de les cartes i en la imatge general, entre d’altres aspectes.

Com a tret de sortida de la nova etapa, el passat 27 de novembre es va fer la presentació a la premsa de la nova imatge i de la renovada oferta gastronòmica que ofereix L’Hort Cabrils amb una experiència “gastrovinícolacultural”, en la que gastronomia, vi i cultura es trobaven per donar a conèixer els nous plats i vins que ofereix el multiespai cabrilenc.

Per tal que tothom que ho desitgi pugui conèixer en exclusiva les novetats de L’Hort Cabrils i participar de la celebració dels 10 anys del restaurant Tempo, el proper 3 de desembre a les 20’30 hores es celebra una jornada oberta al públic. La celebració consistirà en un bufet lliure pels diferents espais de L’Hort, per tastar els nous plats “Italianíssims” de La Pizzeria i les “Gastrotapes” del Tempo. Tot regat amb cava de Gramona, vins de la Toscana i els Parvus dels cellers Alta Alella.

Va ser Sergio González, gerent de L’Hort Cabrils, qui va rebre als periodistes convidats i els va animar a gaudir i obrir els sentits, per deixar-se portar per l’experiència. Els periodistes assistents a l’acte van coincidir essencialment que havia estat un maridatge molt interessant i que la cuina que ofereix L’Hort de Cabrils és molt innovadora, amb nous productes de la cuina tradicional italiana, desconeguts a les nostres cuines, com els Bucatini alla amatriciana, el Paccheri ripieni.

Per la seva banda, la periodista cultural i vinícola Montse Serra, va ser l’encarregada del “maridatge cultural”, amb el que es van presentar els plats i els vins que es van degustar, mitjançant textos que havia escrit sobre les diferents propostes.  Les presentacions de tots els plats, a més, van comptar amb les corresponents explicacions que van fer tant els xef com la sommelier del restaurant.

La gastronomia, italianíssima, per una banda, i de proximitat, per l’altra; els vins, de la Toscana, a la Pizzeria de L’Hort, i de la DO Alella, al Tempo; la cultura, present en cada un dels espais que formen L’Hort Cabrils, i que es recolzen, al mateix temps, en la natura i la història que els impregnen, com el seu pati dels Tarongers o l’Era, conformen el renovat multiespai gastronòmic de L’Hort Cabrils.

Precisament, un dels aspectes més importants a tenir en compte és l’especial atenció que L’Hort Cabrils està posant en la cuina destinada a persones amb intoleràncies alimentàries, com celíacs o intolerants a la lactosa. El multiespai cabrilenc disposa d’una àmplia carta apta per aquest públic, que inclou tot tipus d’aliments sense gluten i que utilitza, per a la seva preparació, un forn i uns estris de cuina exclusius per aquest ús, per tal d’evitar qualsevol interferència. La Pizzeria de l’Hort està inclosa a la llista de restaurants de l’Associació Celíacs de Catalunya.

L’Hort Cabrils afronta els nous temps renovant-se i apostant, des del seu multiespai, per renovar la seva oferta culinària: àpats creatius amb una proposta molt diversificada i en un entorn immillorable. Començant per les seves saboroses tapes, seguint per una cuina versàtil i de nivell que ofereixen i potenciant l’espai per a celebracions i esdeveniments que permet desplegar una completa experiència, que pot acabar, per exemple, amb els seus gintònics, acuradament preparats, en un agradable entorn per relaxar-se amb música.
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí