El restaurant l’Era d’Arenys de Munt, guanyador dels premis Cartaví 2015

Text: Redacció
594

El passat 2 de desembre, a la Sala Gran del Palau Reial de Pedralbes de Barcelona, en un acte presidit pel Conseller d’Agricultura, Jordi Ciuraneta, es van lliurar els guardons de la 7a edició dels Premis Cartaví, on la carta de vins del restaurant l’Era d’Arenys de Munt va ser seleccionada com la millor a la seva categoria.

L’edició dels Cartaví d’aquest any ha estat una mica diferent respecte de les anteriors. S’ha dividit la convocatòria dels premis en dues fases: semifinals i una gran final. Les semifinals s’han realitzat a les quatre províncies catalanes. I han estat els jurats territorials els que han triat els restaurants finalistes.

Un cop valorats, un jurat acreditat ha escollit els guanyadors dels Cartaví 2015, tres restaurants per cada província catalana. La carta de vins del Restaurant l’Era d’Arenys de Munt ha sigut seleccionada com la millor de la seva categoria.

L’objectiu d’aquests premis és distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una tasca en defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les 11 denominacions d’origen catalanes.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí