El Saló Boda celebra els 20 anys amb més serveis i un nou patrocinador

Unió Botiguers de Mataró.
397

Enguany el Saló Boda arriba a la 20a edició. La fira de celebracions i esdeveniments organitzada per la Unió de Botiguers de Mataró té lloc els dies 15, 16 i 17 de febrer. Aquesta edició, s’emplaça Centre de Congressos del TecnoCampus Mataró-Maresme per segon any consecutiu i compta amb el patrocini de Maresmenuvis.

El Saló Boda Mataró i Maresme, superat l’interès amb el qual es va iniciar ara fa vint anys, i consolidat com una de les fires monogràfiques més importants de Catalunya, enguany seguirà portant-se a terme al TecnoCampus, tal i com es va fer a la passada edició, i que va evidenciar un gran èxit de públic.

El Saló Boda s’ha convertit en un punt de trobada d’empreses expositores relacionades amb les celebracions familiars de tot tipus i esdeveniments d’empresa i està considerat com un dels salons monogràfics del sector més importants a Catalunya.  A causa del gran èxit de l’edició anterior, enguany la passarel·la, que es portarà a terme a l’Auditori, també correrà a càrrec de MSM Fashion Group by Magda Simó.

La presentació de l’esdeveniment va fer-se el passat 30 de gener a l’auditori del Centre de Congressos del TCM Mataró, amb la intervenció del president de la UBM, Jordi Vallcorba; Miquel Nogueras, representant de Maresmenuvis i Magda Simó, de MSM Global Comunication Group.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí