El TecnoCampus ampliarà les instal·lacions per donar cabuda a més de 3.000 estudiants

Text: Redacció
1089

El TecnoCampus va iniciar el mes de març les obres de construcció a l’edifici del Rengle d’un nou aulari on es traslladarà el proper curs l’Escola Superior de Ciències de la Salut, un dels tres centres universitaris del parc. La inversió, que se situarà al voltant d’un milió d’euros, és crucial per disposar de noves aules i espais de treball que donin cabuda al creixement del nombre d’estudiants. La bona acollida dels estudis del TecnoCampus, impartits tots amb el segell de la Universitat Pompeu Fabra, ha fet que la xifra d’estudiants sigui de 2.915 (2.889 de grau i 26 de màsters). Amb el desplegament dels graus actuals i la posada en marxa dels nous, es calcula que el nombre de matriculats superarà àmpliament els 3.000 el proper curs.

L’oferta del TecnoCampus per al curs 2016-2017 es reforça i continua la línia ascendent dels darrers cursos amb una nova proposta formativa creada a partir dels graus existents. Es tracta de l’Enginyeria Informàtica de Gestió i Sistemes d’Informació i el Grau en Disseny i Producció de Videojocs, que es podran cursar conjuntament en una nova doble titulació. A més, s’introdueix la simultaneïtat d’estudis dels graus en Electrònica Industrial i Automàtica i Informàtica de Gestió, que es podran cursar en cinc anys i un trimestre.

Pel que fa a l’àmbit de socials, cal destacar novament l’oferta del Grau en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació amb docència en anglès, primer del Tecnocampus impartit totalment en aquesta llengua.

Per facilitar l’accés als estudis del parc, el TecnoCampus té en marxa un programa de beques socials mitjançant les quals es pot assolir la gratuïtat de la matrícula si es compleixen determinats requisits econòmics i acadèmics.

Per informar de tots aquests aspectes, el TecnoCampus organitza el 16 d’abril una Jornada de Portes Obertes adreçada a estudiants i familiars perquè coneguin de primera mà els estudis, els docents i les instal·lacions on s’imparteixen.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí