Els veïns del Camí de La Serra manifesten el seu rebuig al projecte dels laterals

451

Pancartes Camí de la Serra,Un altre capítol de l’oposició veïnal al projecte de la futura ronda de Mataró i del Maresme, la carretera que ha de substituir l’N-II. Els representants de l’Associació de Veïns Camí de la Serra, durant l’acte polític de l’alcaldable de CiU de Mataró, Joan Mora, el passat 29 de març, que va comptar amb la presència del president de la Generalitat, Artur Mas, van fer-li entrega de 325 signatures recollides d’un carrer del barri (Torrent de les Piques), com a part afectada pel projecte dels nous laterals de la ronda de Mataró.

El col·lectiu veïnal va voler fer públic “el malestar del veïnat després del darrer posicionament dels diferents grups polítics en aquest asumpte”, segons van assegurar. També van reivindicar el diàleg i reprendre l’estudi de diferents alternatives sobre el projecte de les rondes. “Estem convençuts que són més viables, menys agressives amb el territori i la població civil, de les que actualment estan projectades i aprovades, demanant que les modifiqueu”, van afirmar.

En paral·lel, una altra de les actuacions portades a terme durant aquests dies va ser la col·locació de pancartes informatives i reivindicatives al barri per mostrar el seu desacord amb aquest projecte, que també té en contra la Coordinadora Preservem el Maresme.

 

COMPARTIR