Enric Bartrés Garcia, nou president del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme

Text: Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme
436

En Assemblea general electiva celebrada el passat dijous 27 d’octubre, a la seu del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, Enric Bartrés i Garcia va ser elegit nou President de l’entitat, càrrec que exercirà els propers tres anys segons el mandat estatutari.

Els darrers tres mesos Bartrés ja ha exercit de president en funcions, al ser-li delegades per motius de salut les funcions presidencials per part de l’anterior President, Josep Civit i Torrents. Amb aquesta elecció per unanimitat, Bartrés consolida el lideratge de l’entitat maresmenca amb seu a Mataró, recollint el guant de qui fou el successor del darrer president elegit en eleccions, el traspassat  Josep Navarro i Gómez, que va morir el mes de maig de 2014.

Bartrés ha presentat un programa pel trienni 2016-2019 volgudament continuista per tal de seguir amb els objectius planificats ja el 2013 de recuperació i  rellançament  de l’entitat.

A les eleccions només s’ha presentat la candidatura d’Enric Bartrés, que ha estat avalada per una trentena d’agremiats. En la candidatura, que repartirà els propers dies els càrrecs de la Junta Directiva hi consten Sergi Vallbona Martínez, Jesús Martin Bàez, Josep Bou Ribas, Jesua Tudela Fitó, Jordi Milà Noé, Mario Francesco Randazzo, Josep Civit i Torrents i Marc Sans Bassas.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí