EnXarxa, el projecte que connecta les empreses i els serveis de promoció econòmica del Maresme

Text: Redacció
565

Es presenta EnXarxa, el projecte que connecta les empreses i els serveis de promoció econòmica del Maresme amb l’objectiu de generar oportunitats per a l’empresa, l’emprenedoria i l’ocupació a la comarca.

Impulsat pel Consell Comarcal i els 30 ajuntaments del Maresme, EnXarxa convoca als emprenedors, empresaris i serveis de promoció econòmica locals a la jornada de presentació, que es celebrarà el proper 26 d’abril a Can Jonc, Alella, a les 16 h.

Aprofita l’ajuda EnXarxa

A la jornada de presentació d’EnXarxa es donaran a conèixer tots els recursos que els serveis de promoció econòmica locals posen a disposició de les empreses i els emprenedors del Maresme per ajudar-los al desenvolupament dels seus negocis i contribuir així a l’ocupació a la comarca.

Amb la finalitat de reduir l’atur i posicionar el Maresme com a territori actiu en l’àmbit empresarial i comercial, EnXarxa es centra en tres camps que es consideren clau a la comarca: per l’ocupació, per l’emprenedoria i per l’empresa.

  • Per l’empresa: A la jornada de presentació d’EnXarxa es donaran a conèixer les eines de l’administració local per donar resposta a les demandes de les empreses del territori i sabrem com es treballa des dels ajuntaments per oferir serveis ajustats a les seves necessitats.
  • Per l’ocupació: EnXarxa vol aconseguir que les empreses del municipi considerin els Serveis Locals d’Ocupació (SLO) com el primer punt de referència per a la contractació de persones. Així, a la jornada es descobriran les accions que connecten els SLO i les empreses per generar noves oportunitats de negoci i més activitat econòmica als municipis.
  • Per l’emprenedoria: Pel que fa a l’emprenedoria, EnXarxa mostrarà les eines de què disposen els ajuntaments de la comarca per fomentar l’esperit emprenedor i l’autoocupació i recolzar al desenvolupament d’iniciatives particulars.

El Consell Comarcal i els 30 ajuntaments de la comarca que impulsen EnXarxa formen part de la Xarxa d’interacció empresarial que treballa en la recerca d’oportunitats econòmiques per a la comarca.

Aquesta iniciativa del Consell Comarcal del Maresme rep la col·laboració de la Diputació de Barcelona i compta amb el suport de les patronals Fagem i Pimec i dels sindicats Comissions Obreres i UGT.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí