Exposició de Zaha Collection, per l’estilista Felicitas Ordás, a la Nau Gaudí de Mataró

Text: Redacció
966

El passat dimecres 17 de maig, a dos quarts d’una del migdia, a la Nau Gaudí (carrer de la Cooperativa, 47, de Mataró), en el marc de l’exposició Col·lecció Bassat Art Contemporani de Catalunya 1980-1989 (II),  va tenir lloc la inauguració de l’Exposició de Zaha Collection.

A l’acte van assistir nombroses personalitats del món de la perruqueria,  el  Regidor de Cultura   de  l’ajuntament   de Mataró i  vicepresident del Consorci del Museu d’Art Contemporani de Mataró, Joaquim Fernández, i la Directora  del Consorci, Núria Poch, que van acompanyar a la reconeguda estilista mataronina Felicitas Ordás. Seguidament,  s’hi va afegir l’alcalde de la ciutat, David Bote. L’exposició romandrà oberta del 17 de maig al 18 de juny del 2017.

Un maridatge d’art, arquitectura i estilisme. Felicitas ret tribut amb aquesta col·lecció a Zaha Hadid, la primera dona en guanyar el premi d’arquitectura més important del món, el premi Pritzer. La col·lecció Zaha, inspirada en la futurista obra d’aquesta emblemàtica arquitecte d’origen anglo-iraní,  ha estat protagonista en l’esdeveniment solidari de  perruqueria més important que es celebra en l’actualitat,  l’Alternative Hair Show, que destina la seva recaptació a la lluita contra la leucèmia,  i que es celebra al Royal Albert Hall de Londres. També ha  format part d’un dels shows més avantguardistes del moment  de la perruqueria internacional l’Effervescene, que va tenir lloc  a la ciutat de Madrid.

Ara torna a  Mataró, ciutat on es va crear, per instal·lar-se  en el marc incomparable de la Nau Gaudí, la primera obra construïda per Antoni Gaudí, que allotja de forma permanent  la Col·lecció Bassat d’Art Contemporani de Catalunya,  en un innovador i sorprenent format d’exposició. A càrrec de Felicitas Ordás, estilista.

Felicitas Ordás és la directora artística del saló Felicitas Hair (Ronda O’Donnell 18-20, Mataró), un espai d’estil avantguardista i xic, que té com a  principal objectiu el benestar del client acompanyat d’un servei exclusiu i personalitzat. El seu cuidat interiorisme fou reconegut en els premis de Disseny i Arquitectura Puig i Cadafalch, que es celebren a la seva ciutat,  Mataró.

Amb una dilatada trajectòria, Felicitas realitza col·leccions de tall i  color i participa en grans esdeveniments a nivell mundial, donant a conèixer la ciutat de Mataró a nivell nacional i internacional. Especialista en una innovadora tècnica de tall fent servir ambdues mans, 2, 4 o 6 tisores, gaudeix d’un prestigi indiscutible dins i fora d’Espanya, gràcies a la seva  intensa activitat  formativa i artística que, a més, li han valgut importants premis.

Des del passat any 2013, Felicitas col·labora estretament amb Revlon Professional acostant als professionals de tota Espanya la  seva inconfusible tècnica. La perruquera, amb més d’ una dècada d’ experiència com trainer internacional, aporta una visió innovadora, a la vegada que alineada amb la realitat actual dels salons, com el que ella mateixa dirigeix a Mataró. També s’ha embarcat en una nova aventura, aquest cop digital, el seu propi blog: www.byfelicitas.com.

COMPARTIR