Firamagic torna al Parc Central de Mataró

Text: Redacció
913

Com cada any, en el parc central de Mataró es podrà gaudir del parc d’atraccions de Firamagic. Aquestes instal·lacions estaran disponibles a partir del 2 de desembre fins al 7 de gener, més d’un mes perquè tothom pugui venir a passar una bona estona. Aquest recinte estarà obert tots els dies: el dies laborals obert per les tardes i els dies festius obert el dia complet.

En el recinte firal s’hi podrà gaudir de 15 atraccions diferents per a tots els públics, des dels més petits fins al més valents. Pels més atrevits s’hi poden trobar atraccions com el Cangur o el Jamaica, on les sensacions són màximes. També hi trobareu l’Eurodisney, el Tren de la mina, les Barques pirates, les Jumping…, on els pares podran gaudir amb els seus fills. I pels més petitons hi podreu trobar els Cavalls de l’oest, el mini Scalextric, la Pista de boles, el Globus de la patrulla canina, els Llits elàstics… Aquest any, com a novetat, hi haurà el Vaixell pirata, perquè tant nens com pares gaudeixin tots plegats.

A part de les atraccions, Firamagic ofereix una carpa de 200 metres quadrats, on es fan diverses activitats, de manera gratuïta i per a tots els públics. Ofereix 21 actuacions diferents, de diversos personatges animats, perquè els nens puguin passar una tarda agradable i sense cap cost. Una de les altres activitats que ofereixen és la de recollida de cartes, tant del Pare Noel, com del patges dels Reis Mags. Si el més petit de la casa vol venir a deixar la seva carta ho pot fer.

D’altra banda, Firamagic deixa a l’abast una promoció amb 20.000 tiquets 2×1, els quals seran repartits a tota la població, perquè puguin gaudir de les instal·lacions de una manera més econòmica. Amb aquest mateix tiquet, es tindrà la possibilitat de participar en un sorteig, amb el qual es podrà guanyar dues entrada a Disneyland París, amb dues nits d’hotel. El sorteig es realitzarà a la carpa d’activitats. De la mateixa manera, s’ofereix un tiquet per obtenir una hora de pàrquing totalment gratuïta.

COMPARTIR