Gos educat, gos feliç

The Royal Dog.  www.theroyaldog.com
377

Els gossos són animals socials per naturalesa, necessiten formar part d’una família o grup. Establir normes de comportament, així com satisfer les seves necessitats físiques i psíquiques és vital per evitar comportaments no desitjats.

Quan ensenyem a un gos a relaxar-se, a relacionar-se de forma sana, a jugar, i a comportar-se correctament a casa i al carrer, reforcem el vincle i ens convertim en uns excel·lents “pares i mares” dels nostres peluts.

Consells per connectar amb els nostres peluts:

Mira’m als ulls

Us heu fixat que a vegades reaccionen sense parlar-los? Els gossos estudien el nostre llenguatge corporal, i capten perfectament la nostra energia. Sempre que vulgueu dirigir-vos a ell/a, feu que us miri als ulls. Abans de llençar-los la pilota, abans d’oferir-los el menjar…, etc. Fer contacte visual reforça el vincle de forma exponencial.

Posa’l a treballar

Els gossos són animals intel·ligents que es frustren si no tenen res a fer. Aquesta frustració la pot patir el sofà a mossegades, el parquet a pixades, o els veïns amb els lladrucs. Si li dones “feina”, estaràs satisfent una de les seves grans necessitats.  Com treballem?: Caminant o corrent;  Amb jocs d’olfacte; Treballant ordres d’educació bàsica en el seu dia a dia.

Educar-los de forma conscient i responsable és la millor forma de tornar-los l’amor incondicional que ens professen. Si vols aprendre’n més, no et perdis les nostres classes setmanals.

THE ROYAL DOG
Camí las Palmas, s/n · 08392 Sant Andreu de Llavaneres · Tel. 640 31 32 35
www.theroyaldog.com · www.instagram.com/dogtheroyal
COMPARTIR