El Gran Recapte d’Aliments es reinventa a virtual i elimina la recollida física d’aliments

Text: Redacció
700

La 12a edició del Gran Recapte canvia el seu format a causa de la pandèmia. Aquest any s’elimina la recollida d’aliments i les donacions seran virtuals, a través de diferents canals.

La campanya començarà el 16 de novembre i s’allargarà fins al dissabte 21. Durant la setmana es podran fer donacions econòmiques a les caixes dels supermercats, a través del codi 33596 del canal de Bizum i de la pàgina web www.granrecapteonline.com, fins al 16 de desembre. Els diners recaptats serviran per a la compra d’aliments bàsics com la llet, l’oli, llegums o conserves.

Durant els dies 20 i 21 es reforçarà la campanya amb la presència de voluntaris al supermercat, s’estima que són necessàries unes 8.700 persones per informar sobre el canvi d’operativa i com fer la donació al moment del pagament de la resta de la compra.

La demanda es dispara un 40%

D’ençà que es va iniciar la pandèmia els quatre Bancs dels Aliments Catalans han augmentat la seva demanda un 40% i han atès la xifra rècord de 262 mil persones de mitjana mensual. En aquest sentit, el lema de la campanya: “La nova realitat és una nevera buida” sintetitza la importància del Gran Recapte d’aliments 2020, la “més necessària que mai”, segons els organitzadors.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí