II Concert Animal a favor de la Protectora de Mataró

SPAM.
373

La Societat Protectora d’Animals de Mataró s’enorgulleix de presentar el “II Concert Animal”. El proper 4 d’octubre, de 23h a 02h, Rafa Pons, Acció, Los Barrankillos, Margarett i Cyan donaran un concert a la Sala Privat, a Mataró, per solidaritzar-se amb els gossos i gats abandonats i recaptar fons per millorar la seva qualitat de vida als refugis.

El cartell serà tan variat com atractiu. Des del cantautor Rafa Pons, que va presentar el seu darrer disc  “Persona, animal o cosa”, el darrer febrer omplint el Palau de la Música amb la seva poesia de carrer, passant pels ritmes caribenys de Begur dels Acció, a Los Barrankillos, amb l’exitosa presentació del seu disc “Ladra o muerde”. També actuaran els Margarett amb el seu pop elegant, delectant-nos amb els seus  “Somnis de petit” en format acústic, i amb la presentació del seu disc “Cel”. Finalment, Cyan, amb el seu flamant nou treball “Delapso”, ens atraparà amb el pop-rock personal i eclèctic ple de matisos.  Tant aquests grups, de gran tirada en el panorama musical català, com la Sala Privat, faran aquest concert de forma altruista per donar suport els animals abandonats de l’SPAM.

Les entrades anticipades són ja a la venda on-line a ticketmaster per 12€ i també es podran aconseguir als refugis de l’SPAM. El mateix dia del concert es podran aconseguir a guixeta per 16€ a guixeta.

La protectora viu una situació complicada des que l’any passat i lluita per tirar endavant els animals que acull de forma proteccionista. Per això, es veu obligada a viure en gran part de donacions i a retallar al màxim les seves despeses per poder sortir-se’n definitivament durant els propers anys.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí