III Jornades del Fricandó 2015

Text: Redacció
403

El passat 1 de novembre es va donar el tret de sortida a  les ”III Jornades del Fricandó”  a  Mataró i el Maresme, organitzades pel Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme,  les quals es perllogaran fins el 30 de novembre.

Aquestes jornades es realitzen amb el suport de l’Ajuntament de Mataró i  la col·laboració del Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona Maresme.

L’origen de la recepta d’aquest plat és medieval i tal com la coneixem avui dia apareix escrita per primera vegada a principis del segle XVIII. És un plat de cuina catalana, i sempre s’ha mantingut a la carta de molts restaurants de la comarca.

Des del Gremi volen potenciar aquest plat de tardor i de gran tradició dins el Maresme,  i  alhora  atraure visitants d’altres comarques.

Per la seva banda, els restaurants participants oferiran  el plat de fricandó dins el menú o bé a la carta. Els restaurants que participen aquest any són els següents: Arenys de Munt (L’Era), Argentona (La Fonda del Casal), Mataró (Can Bruguera, Caminetto, El Mundial, Iluro, L’Harmonia, La Girella,  La Nova Rosaleda, Nuus-Hotel Atenea Port de Mataró i  Vilassar de Dalt (El Racó de Can Feliu), un total d’11 restaurants.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí