Inici de curs de l’Economia Social i Solidària al Maresme

Coop Maresme.
265
Jornada de sensibilització a Premià de Mar / Berta Mundó.

Finalitzades les vacances d’estiu, toca tornar a la feina! A la comarca, les cooperatives i entitats socials recuperen la seva activitat i, un any més, ho poden fer acompanyades de Coop Maresme.

Amb l’objectiu de consolidar el teixit econòmic del territori, i aconseguir que els projectes siguin sostenibles amb el pas del temps, l’entitat ofereix fins a 25 hores d’acompanyaments individuals i col·lectius destinades a la consolidació de l’Economia Social i Solidària al Maresme. Es poden sol·licitar a info@coopmaresme.cat.

Seguir aprenent per sobreviure

La pandèmia ha fet palesa la necessitat de reforçar la capacitat reinvetiva dels projectes; tant aquells que desenvolupin activitat econòmica com els que no. És per això que, en aquesta línia, Coop Maresme ha programat gairebé una vintena d’accions formatives gratuïtes dins d’un itinerari que va començar el mes de febrer i que continuarà fins l’octubre d’aquest any. Consulta les seves xarxes socials (@CoopMaresme) per a estar al dia de les properes formacions!

La tornada a l’escola de l’ESS

Amb l’arribada del setembre i l’inici del nou curs escolar, Coop Maresme també reprèn els tallers als centres educatius del territori. L’Ateneu cooperatiu ofereix més d’una desena d’activitats i recursos didàctics que es recullen en un catàleg, disponible a la seva pàgina web.

Entre les novetats, destaca un escape room virtual i col·laboratiu, conegut amb el nom de VilaESScoop, que apropa els valors de l’Economia Social i Solidària de manera divertida, dinàmica i amena.

COMPARTIR