Instagram continua imparable

Anna Lladó.  Periodista. www.annalladoferrer.com
598

Darrerament, la publicitat a Instagram ha pujat sense pausa. La xarxa social de fotografies i vídeos continua la tendència a l’alça i compta amb més de 1.000 milions d’usuaris actius a tot el món, un volum considerable que els anunciants no volen desaprofitar.

El darrer estudi de IAB Spain, l’associació de la publicitat, el màrqueting i la comunicació digital a Espanya, la situa com la xarxa social del moment. A l’informe, l’empresa també destaca altres dades interessants i que donen pistes als anunciants sobre cap a on anirà a parar la publicitat digital.

A Espanya, el 85% dels internautes d’entre 16 i 65 anys fa servir les xarxes socials. Les més utilitzades són Facebook (87%) i Whatsapp (87%),Youtube (69%), Instagram (49%) i Twitter (48%).

L’estudi esmenta que Facebook domina el sector, però perd usuaris. Mentrestant,Instagram és la xarxa social que més creix, especialment entre la Generació Z, és a dir les persones que tenen entre 16 i 23 anys.

A dia d’avui, de mitjana, els usuaris fan servir quatre xarxes socials i el mòbil (amb un 95%) n’és el principal dispositiu de connexió.

Mentre que Whatsapp és l’aplicació més valorada pels usuaris, Instagram és la més habitual pel que fa al seguiment de marques i influencers. És la xarxa per la qual cada cop hi aposten més empreses per a promocionar els seus productes i serveis.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí