IV Jornades ‘Tardor del Fricandó 2016’

Text: Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme
428

El passat 2 de novembre es va donar el tret de sortida a les IV Jornades ‘Tardor del Fricandó’, organitzades pel Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, les quals es perllongaran fins al 30 de novembre.

Aquestes Jornades es realitzen amb el suport de l’Ajuntament de Mataró i la col·laboració del Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona Maresme i Catalunya 2016 de la regió Europea de la Gastronomia.

L’origen d’aquesta recepta és medieval i tal com la coneixem avui en dia apareix escrita per primera vegada a principis del segle XVIII. Aquest és un plat de cuina catalana i sempre s’ha mantingut a la carta de molts restaurants de la comarca.

Des del Gremi es vol potenciar aquest plat de tardor i de gran tradició en el Maresme i alhora atraure visitants d’altres comarques per tal de potenciar-lo.

Els restaurants que participen aquest any, un total de 13, són els següents: Arenys de Mar (El Quiñón), Argentona (La Fonda del Casal), Canet de Mar (El Parador de Canet), Mataró (Can Bruguera), Caminetto, El Mundial, Iluro, Juca, L’Harmonia, La Girella, La Nova Rosaleda, Nuus-Hotel Atenea Port de Mataró i Vilassar de Dalt (El Racó de Can Feliu).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí