Jornades de memòria històrica d’Argentona

Text: Redacció
427

L’Ajuntament d’Argentona, amb la col·laboració de FFREEE (Fils et Filles de Republicaines Espagnols et Enfants de l’Exode, d’Argelès sur Mer) i La Garriga Secreta, organitzen els dies 7 i 8 de febrer una nova edició de les Jornades de Memòria Històrica, amb una programació que inclou diverses activitats.

Divendres 7 de febrer, la Casa Gòtica acollirà la inauguració de l’exposició i xerrada sobre el “Camp de concentració a la platja d’Argelers”. Al vespre, La Sala d’Argentona serà l’escenari de la representació teatral L’Amic retrobat, amb Jordi Martínez, Quim Àvila i Joan Amargós. Una obra que recull la història d’amistat de dos companys d’escola, que es trenca amb l’arribada de Hitler.

El dissabte 8 de febrer, començarà amb una Ofrena floral a les víctimes de la Guerra Civil, al Parc del Memorial Democràtic on fa un any es va inaugurar un monument en homenatge a les víctimes i represaliats de la guerra. Per la tarda, el Saló de Pedra oferirà una actuació musical i una xerrada al voltant de la vida i obra de la cantautora Teresa Rebull, coneguda com  l’Àvia de la nova Cançó.

COMPARTIR